2013年4月30日 星期二

食物革命 - 給予孩童的食物教育

My wish is for you to help a strong, sustainable movement to educate every child about food, to inspire families to cook again, and to empower people everywhere to fight obesity.
我希望,你們能夠幫助支持一個強大且持續性的運動,教育每個孩子關於食物的知識,激發家庭重拾烹飪的樂趣,賦予各地的大眾能力來一起對抗肥胖問題。
--- Jamie Oliver, addressed in TED (Link)

傑米.奧利佛(Jamie Oliver),一位經常出現在烹飪節目的英國年輕大廚,他的食物基金會(Food Foundation)正在創造一場食物革命。這場革命不為其他,針對的問題正是人們每天必須面對的「吃」。

...繼續閱讀

3 則留言:

  1. Test to see if Disqus works.

    回覆刪除
  2. 看起來是有東西的,但是又不太正常,詭異!

    回覆刪除

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...